registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Emirates

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
16.5.2023 11:17

Emirates rekordní zisk

Emirates Group vykázal největší zisk v historii. Tržby od dubna 2022 do března 2023 stouply meziročně o 81 % na 32,6 miliardy dolarů. Za finanční rok vykázala skupina Emirates rekordní zisk ve výši tří miliard USD oproti ztrátě jedné miliardy dolarů v předchozím roce. Emirates současně zakončily rok s 11,6 miliardami dolarů na účtech.

Celá skupina zaměstnává 102 tisíc lidí, meziročně se počet zaměstnanců zvýšil o 20 %.

Emirates

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
1.3.2021 17:08

Více prostoru a soukromí v Emirates Economy Class

Zákazníci si nyní mohou rezervovat i prázdná sousední sedadla. Letecká společnost navíc zavádí velkorysé slevy na sazby za nadměrná zavazadla.

Zákazníci Emirates budou mít nyní v ekonomické třídě ještě více prostoru a soukromí díky možnosti zakoupit si až tři prázdná sousední sedadla.

Tato sedadla budou nabídnuta všem pasažérům ekonomické třídy s potvrzenou rezervací. Zákazníci si tedy nebudou rezervovat prázdná místa předem, budou jim nabízena až na přepážce pro odbavení na letišti před odletem. Cena za prázdné sedadlo se pohybuje v rozmezí od 200 AED do 600 AED (1 184 – 3 552 CZK) bez daně.

Společnost Emirates uvádí tento nový produkt na základě zpětné vazby od zákazníků, kteří poptávají větší soukromí a prostor, i když letí v ekonomické třídě. Patří sem páry, které si přejí mít celou řadu sedadel pro sebe (maximálně tři místa ve stejné řadě), rodiče s kojenci na klíně nebo ti, kteří prostě chtějí větší prostor při cestování během pandemie.

Kromě této novinky nabízí Emirates v současné době cestujícím ekonomické třídy výběr sedadla podle svých preferencí a potřeb:

• Sedadla s extra prostorem pro nohy: sedadla v řadách u nouzových východů, která nabízejí více prostoru, ale podléhají bezpečnostním požadavkům;

• Dvojitá sedadla: sedadla v řadách po dvou v zadní části letadel Emirates Boeing 777 a na horní palubě letadel Emirates Airbus A380 se dvěma třídami;

• Preferovaná sedadla: sedadla v první části kabiny a na horním podlaží letadel A380 se dvěma třídami;

• Běžná sedadla: všechna ostatní sedadla v ekonomické třídě.

Tato sedadla jsou k dispozici na emirates.com, v kontaktních centrech Emirates, při odbavení na letišti, na palubě a prostřednictvím partnerů cestovních kanceláří. Jsou nabízena zdarma nebo za poplatek, například v závislosti na úrovni členství zákazníka v Emirates Skywards, typu jízdného či době do odletu. 

Společnost Emirates také zavedla velkorysé slevy na sazby za nadměrná zavazadla, aby si zákazníci podnikající nutné letecké cesty mohli vzít vše, co potřebují.

Tyto slevy z běžných sazeb se pohybují v rozmezí od 35 % do 60 % v závislosti na třídě. Musí být předem rezervovány a předplaceny do 4 hodin před odletem prostřednictvím emirates.com, či přes kontaktní centra. 

Zákazníci společnosti Emirates mohou cestovat s jistotou, že na každém kroku jeho cesty budou uplatněna nejnovější zdravotní a bezpečnostní opatření. Letecká společnost také nedávno představila chytrá bezkontaktní řešení na Mezinárodním letišti v Dubaji usnadňující pasažérům cestování z Dubaje.

Letecká společnost poskytuje nejnovější informace pro cestovatele na Informačním centru COVID-19 včetně požadavků na vstup do jednotlivých destinací, cestovních omezení a všech iniciativ Emirates pro pohodlné a bezpečné cesty svých zákazníků.

Emirates se i nadále snaží zavádět nové služby a inovativní produkty v odvětví, které rezonují s potřebami cestujících v této složité době. Patří mezi ně iniciativy v oblasti péče o zákazníky, jako je flexibilní rezervace letenek, cestovní pojištění více rizik, možnosti pro věrné zákazníky, jak si udržet platnost všech mil i členskou úroveň Emirates Skywards a závazek respektovat refundační proces.

Kristýna Štefanková

Počet příspěvků: 1069

Horydoly Open

avatar
5.2.2021 09:32

Emirates: bezkontaktní cestování pomocí samoobslužných kiosků

Samoobslužné a odbavovací kiosky společnosti Emirates, které byly představeny v září loňského roku, nyní nově nabízejí bezdotykové ovládání a přispívají tak k vylepšení chytrého a bezkontaktního cestování pro pasažéry cestující z Dubaje.  

Celkem 32 kiosků na odkládání zavazadel a 16 pro samoobslužné odbavení lze nyní ovládat pouze za pomoci mobilního telefonu a bez nutnosti dotýkání se obrazovek, což napomáhá k zajištění bezpečného a pohodlného pohybu na letišti. Prostřednictvím kiosků se cestující mohou sami odbavit, obdrží palubní lístek, mohou si vybrat sedadla a odevzdat svá zavazadla. Nově zde mohou také provádět platby za doplňkové služby jako je například navýšení počtu zavazadel.

Tato samoobslužná zařízení jsou umístěna v odbavovacím prostoru Economy Terminálu 3 a doplňují přepážky obsluhované zaměstnanci Emirates, tak aby si zákazníci společnosti mohli co nejvíce zkrátit dobu čekání v těch nejvytíženějších časových úsecích na letišti. Službu mohou nyní využívat zákazníci cestující do všech destinací s výjimkou USA, Kanady, Číny, Indie a Hongkongu, které vyžadují dodatečné požadavky ze stran vyjmenovaných zemí. Další kiosky by se měly objevit v odbavovacím prostoru First a Business Class. 

Emirates nabízí svým zákazníkům také další chytrá řešení usnadňující bezkontaktní cestování. Cestující mohou využít nový způsob propojené biometrické kontroly pro rychlý přesun přes letiště. Díky novým biometrickým technologiím skenující obličej, které společnost využívá, se mohou zákazníci samostatně odbavit před odletem, vyplnit imigrační formality, vstoupit do salonku Emirates a nastoupit na svůj let. 

Také na palubě letadla jsou k dispozici služby, které mohou být využity bezkontaktně. Z palubní nabídky, která je dostupná v aplikaci Emirates, si mohou cestující vybrat pohodlně prostřednictvím vlastních elektronických zařízení v online i offline režimu, nebo prostřednictvím Wi-fi připojení bez nutnosti zakoupení si Wi-fi balíčku.

Aplikace Emirates také umožňuje vytvořit si vlastní playlist, který si mohou cestující poskládat z více než 4 500 kanálu zábavního palubního systému ice a propojit si ho s vlastní obrazovkou, kterou mají k dispozici v letadle.  V nadcházejících měsících bude cestujícím umožněn přístup k ice systému také prostřednictvím jejich osobních zařízení. 

Společnost Emirates bude i nadále investovat do nových produktů a služeb a využívat chytrá technologická řešení, tak aby zajistila co nejbezpečnější zážitek z cestování na zemi i ve vzduchu. 

Video dostupné zde.

Počet příspěvků: 309

Horydoly

avatar
20.1.2021 22:59

Emirates bude jako jedna z prvních leteckých společností testovat IATA Travel Pass

Mobilní aplikace pro sdílení informací a výsledků testů na COVID-19

Společnost Emirates uzavřela partnerství s Mezinárodní asociací leteckých dopravců (IATA) a stane se jednou z prvních aerolinek na světě, které v praxi vyzkoušejí její IATA Travel Pass. Tato mobilní aplikace bude sloužit především k usnadnění cestování. Uživatelé budou jejím prostřednictvím mít pod kontrolou své cesty v souladu s jakýmikoli lokálními vládními nařízeními týkajícími se testování COVID-19 nebo požadavky na očkování.

IATA Travel Pass je „digitální pas“, který umožní cestovatelům si před cestou zkontrolovat, že splňují požadavky pro vstup do cílové destinace. Cestující budou moci prostřednictvím aplikace sdílet s úřady a aerolinkami digitální certifikáty obsahující informace o testování a očkování proti COVIDu-19, což urychlí a usnadní proces kontroly. Aplikace také umožní uživatelům pracovat se svou cestovní dokumentací v digitální podobě, a zprostředkuje tak hladký průběh jejich cest. 

V průběhu první fáze, která začne v dubnu, Emirates v Dubaji zavede digitální ověřování výsledků COVID-19 PCR testů před odletem. Zákazníci Emirates letící z Dubaje tak budou moci sdílet s aerolinkou svůj výsledek testu prostřednictvím aplikace dříve, než dojedou na letiště. Aplikace poté automaticky vyplní do systému informace potřebné pro check-in.

Adel Al Redha, provozní ředitel společnosti Emirates k tomu uvedl: „Zatímco cestování zůstává bezpečné jako kdykoliv předtím, z důvodu současné globální pandemie existují určité požadavky a protokoly pro cestující. Společně s IATA jsme pracovali na inovativním digitálním řešení, které zjednoduší proces a umožní přesouvat do našich systémů informace požadované zeměmi a vládami, a to bezpečně a efektivně. Jsme hrdí, že jsme jednou z prvních leteckých společností na světě, která se bude na této iniciativě podílet, a usnadní tak zákazníkům cestování.“

Nick Careen, viceprezident IATA odpovědný za letiště, cestující, náklad a bezpečnost k tomu dodává: „Jsme hrdí, že spolupracujeme s Emirates na tom, abychom zpřístupnili IATA Travel Pass cestujícím z Blízkého východu. Díky své mezinárodní zákaznické základně a obsáhlé síti přinese Emirates jako partner neocenitelné podněty a zpětnou vazbu ke zlepšení Travel Passu. Jedná se o první krok k tomu, aby mezinárodní cestování během pandemie bylo co nejpohodlnější a aby lidé měli jistotu, že splňují všechny vládní požadavky s ohledem na COVID-19 pro vstup do dané destinace. Jak se budou hranice znovu otevírat, IATA Travel Pass bude ještě doplněn o další funkce, aby splnil všechny vládní požadavky pro ověření testování nebo očkování. Zákazníci Emirates budou mezi prvními, kteří budou moci této službu využít.“

IATA Travel Pass má v sobě integrovaný registr cestovních požadavků, který umožní uživatelům najít přesné informace o cestovních a vstupních požadavcích pro všechny destinace bez ohledu na to, odkud cestují. Bude obsahovat také registr středisek pro testování a případně očkování. To usnadní cestujícím vyhledání vyhovujících středisek a laboratoří v místě odletu, které splňují normy i v jejich cílové destinaci.

Platforma umožní autorizovaným laboratořím a testovacím centrům bezpečně posílat cestujícím výsledky testů nebo osvědčení o očkování. Globální registr spadající pod IATA bude spravovat a umožňovat bezpečný tok potřebných informací mezi všemi zúčastněnými stranami a usnadní tím uživatelům cestování.

V posledních několika měsících zavedla společnost Emirates chytré bezkontaktní odbavení s integrovanou biometrickou technologií a dalšími službami, včetně samoobslužného odbavení a kiosků pro odkládání zavazadel na Mezinárodním letišti v Dubaji. Plní tak svůj závazek poskytnout zákazníkům co nejpohodlnější a nejpříjemnější zážitek z cestování. 

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
13.7.2020 12:11

Emirates bude na trase Praha - Dubaj létat třikrát týdně

Letecká společnost Emirates minulý týden oznámila, že od 2. srpna obnoví pravidelné spojení do Prahy. Nyní přináší detailnější informace o plánovaných linkách. 

Let EK 140 společnosti Emirates bude z Prahy pravidelně odlétat v 15:55 místního času, v Dubaji přistane v 23:50. Zpáteční let EK 139 opustí Dubaj v 08:35 místního času, v Praze přistane v 13:00. Odlet z Prahy bude každou neděli, středu a pátek.

Zákazníci společnosti Emirates mohou také využít pohodlné spojení mezi Amerikou, Evropou, Blízkým východem, Afrikou a Asijsko-pacifickým regionem prostřednictvím hubu v Dubaji. Nově mohou zákazníci navštívit i samotnou Dubaj, a to díky směrnicím, které od 7. července povolují vstup do města cestujícím s obchodním či turistickým záměrem.

V důsledku postupného otevírání hranic se Emirates rozhodla také pozměnit rezervační politiku společnosti. Zákazníci, kteří v období od 31. července 2020 zakoupí letenku na let, který se uskuteční do 30. listopadu 2020, se mohou těšit na flexibilnější podmínky, pokud dojde k neočekávaným cestovním změnám v důsledku pandemie COVID-19 nebo pokud si zarezervují letenky Flex nebo Flex plus. Více informací naleznete zde

Prémioví zákazníci Emirates mohou opět využít službu Chauffeur-drive nebo relaxovat v salónku na letišti v Dubaji, a to po důkladném posouzení zdraví a bezpe

nosti. Společnost Emirates také přijala ucelený soubor bezpečnostních opatření, aby zajistila zdraví a bezpečí všech zákazníků i zaměstnanců společnosti, a to jak na zemi, tak ve vzduchu. Každý cestující také obdrží hygienický balíček, který obsahuje ochrannou masku, rukavice, antibakteriální ubrousky a dezinfekční prostředek na ruce. Pro více informací o bezpečnostních opatřeních navštivte tuto stránku.

Boening Emirates

Cestovní omezení

Cestující společnosti Emirates jsou upozorňováni, že v řadě zemí nadále platí cestovní omezení. Letu se budou moci zúčastnit, pokud splní cestovní požadavky a kritéria cílových destinací. Pro více informací navštivte tuto adresu. Návštěvníci Dubaje by měli mít po celou dobu pobytu uzavřené mezinárodní zdravotní pojištění, které pokrývá také případné onemocnění COVID-19. Více informací o požadavcích pro vstup do země naleznete zde.

Kristýna Štefanková                                                       
Best Communications

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
6.2.2020 12:09

Emirates do Dubaje


Emirates nabízí speciální tarifní letenky do Dubaje, cestující také získají vstupenku na show La Perle

Cestující si krásy Dubaje mohou vychutnat na prosluněných plážích, ve špičkových nákupních centrech nebo na unikátní show La Perle by Dragone

Letecká společnost Emirates nabízí českým cestujícím speciální tarify pro lety z Prahy do Dubaje, jako bonus získají pasažéři také vstupenky na unikátní show La Perle.

Cestující v Economy Class mohou využít speciální tarify začínající na 10 990 Kč, Business Class nabízí letenky od 49 490 Kč a cestující ve First Class se mohou těšit na letenky začínající na 91 990 Kč. Speciální tarify letenek platí pro rezervace uskutečněné od 5. do 18. února 2020 a pro lety do 31. března 2020. Kategorie vstupenek na show La Perle závisí na zakoupené cestovní třídě. Kategorie s označením Bronze bude nabídnuta cestujícím v Economy Class, vstupenky kategorie Silver mohou využít cestující Business a First Class.

Emirates

Rezervace vstupenek na představení La Perle probíhá online, cestujícím postačí znát přístupový kód, který obdrží od Emirates během rezervace letenek.

Dubaj je místem zaslouženého odpočinku a nabízí nepřeberné možnosti zábavy. Lze navštívit mnoho zajímavých kulturních památek, včetně ikonických budov, zábavních parků, prosluněných pláží, nákupních center nebo si vychutnat mezinárodní a lokální kuchyni či zajít na dalších atrakce, jako je i show La Perle. Toto oceňované představení pochází z dílny talentovaného režiséra Franca Dragoneho. La Perle je živou inscenací 65 artistů, kteří svými akrobatickými dovednostmi vyprávějí příběhy inspirované Dubají.

Emirates

Cestující si mohou let zpříjemnit díky oceňovanému zábavnímu palubnímu systému ice, který nabízí 4 500 kanálů s nejnovějšími filmy, hudbou a programy. K jídlu a pití jsou podávány regionálně inspirované pokrmy a výběrová vína. Součástí mezinárodní posádky jsou i česky hovořící členové palubního personálu.

Další informace o rezervaci letenek se speciálními tarify naleznete na adrese: https://www.emirates.com/cz

Kristýna Štefanková                                                       
Best Communications

Počet příspěvků: 1069

Horydoly Open

avatar
5.2.2020 01:33

Emirates přináší do Dubai Mall nové letecké zážitky

Partnerství Emirates a Emaar přinese zákazníkům působivější zážitky z létání i nakupování

Díky spolupráci Emirates a společnosti Emaar čekají na návštěvníky v nákupním centru Dubai Mall nové zážitky. Zákazníci se mohou těšit na nově zrekonstruovaný a přemístěný zážitkový touchpoint Emirates A380 Experience, nové oficiální prodejny Emirates a rozšířený zábavní park KidZania.

Emirates se spojila s developerskou společností Emaar, aby svůj příběh ještě více přiblížila místním i zahraničním zákazníkům Dubai Mall. Zaujmout je mají tři nové oficiální prodejny Emirates a vylepšený letecký simulátor Emirates A380 Experience. Společnost Emirates bude rovněž sponzorovat dětský park KidZania, který nabídne dětským návštěvníkům nový zážitek z létání.

Emirates A380 Experience, jediný veřejný letecký simulátor Airbusu A380 v regionu, byl nyní nově přemístěn do druhého patra Dubai Mall. Letečtí nadšenci si zde mohou za přítomnosti kvalifikovaného leteckého instruktora otestovat své schopnosti, převzít velení letadla a vyzkoušet si tak vzlet, pilotování a přistání na jakémkoliv z mezinárodních letišť z globální sítě Emirates. Podívat se mohou například na letiště v Hongkongu, v Innsbrucku, na Madeiře nebo na ostrově Svatý Martin. Vstupenky lze zakoupit online na webové stránce Emirates A380 Experience, členové Skywards mohou navíc využít slevy.

Společnost se dále rozhodla znovu sponzorovat zábavně-naučný dětský park KidZania, který je také součástí Dubai Mall. Děti se mohou těšit na hru, která simuluje cestu letadlem. U vstupu do zábavního areálu se odbaví na přepážce Emirates, obdrží palubní vstupenky, které jim umožní vstoupit na palubu letadla, a jejich hra na piloty, letušky, stevardy a letecké inženýry může začít.

Pro zákazníky dubajského nákupního centra jsou připraveny také nové oficiální prodejny Emirates na třech místech: u vstupu do zábavního parku KidZania, v přízemí Burj Khalifa a uvnitř obchodu se suvenýry u akvária Dubai Mall Aquarium & Underwater Zoo. 

Eva Spišáková                                                       
Best Communications

Počet příspěvků: 309

Horydoly

avatar
22.12.2019 22:29

Emirates hledá nové členy palubního personálu v Plzni a Olomouci

Emirates, největší mezinárodní letecká společnost na světě, hledá posily do svého týmu mezinárodního palubního personálu i v České republice. Náborové dny společnosti Emirates, jež má základnu v Dubaji, proběhnou během ledna 2020 v Plzni a Olomouci. 

Město

Datum

Místo

Plzeň

5. ledna

Hotel Courtyard by Marriott, Sady 5. května 57, 301 00, Plzeň 3

Olomouc

7. ledna

Hotel NH Collection Olomouc Congress, Legionářská 1311/21, 779 00, Olomouc

 

 

 

 

 

 

 

Náborový den společnosti začne vždy přesně v 9:00. 

Emirates hledá kandidáty na nové pozice, jež vznikly jak díky pokračujícímu růstu společnosti, tak přidávání nových tras v globální síti Emirates a nových letadel do flotily. Zájemci, kteří chtějí uspět, by s sebou měli mít aktualizovaný životopis v angličtině a aktuální fotografii. Doporučuje se, ale není to podmínkou, aby kandidáti před tím, než se zúčastní náborového dne, vyplnili online přihlášku na webových stránkách Emirates http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Je několik kritérií, jež je třeba splnit, aby se kandidáti mohli ucházet o práci palubního personálu. Zájemci musí dovršit věku alespoň 21 let v momentě nástupu k Emirates a dosáhnout do výšky 212 cm při stání na špičkách. Je třeba počítat s tím, že výběrové řízení může trvat celý den. Kandidáti a kandidátky, již se dostanou do užšího výběru, budou informováni o dalších dnech, kdy se budou konat nadstavbová náborová kola a pohovory. 

Palubní personál Emirates dostává zaměstnanecký balíček, který zahrnuje řadu výhod, jako jsou například nadstandardní bezplatné ubytování v Dubaji, bezplatná doprava do a z práce, zdravotní a zubní péče a exkluzivní slevy na nákupy a volnočasové aktivity v Dubaji. Členové palubního personálu Emirates také získají atraktivní speciální cestovní benefity, jež platí i pro jejich rodinu a přátele, a to v rámci celé globální sítě destinací Emirates napříč šesti kontinenty. 

Emirates aktuálně létá do 150 destinací napříč šesti kontinenty a operuje 269 letadly. Letecká společnost je největším provozovatelem letecké flotily Boeingů 777 a Airbusů A380 na světě. Společnost nabízí kandidátům vynikající kariérní příležitost, kvalitní výcvik a jedinečnou možnost pracovat v opravdu mezinárodním týmu. Ten je aktuálně složen z 135 národností z celého světa, včetně více než 304 pracovníků z České republiky. 

                                  

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
9.12.2017 13:10

Emirates oslavuje svůj 100. Airbus A380 zvýhodněnými cenovými nabídkami

Čas plyne tak rychle, 100 letounů za 9 let. Společnost Emirates, největší mezinárodní letecký dopravce, doplní svou flotilu o 100. Airbus A380. Flotila aerolinky celkem čítá 260 letadel s širokým trupem, čímž se stává největším provozovatelem letadel Airbus A380 


a Boeing 777. Při této příležitosti Emirates nabízí speciální cenové tarify do různých destinací své globální sítě. Letenky do byznysové a ekonomické třídy za zvýhodněné ceny je nutno rezervovat do 13. září 2017.

Destinace

Ekonomická třída /osoba

Byznysová třída / osoba při zakoupení min. 2 letenek

Dubaj

od 11 380 Kč 

od 49 380 Kč

Peking

od 12 380 Kč

od 51 380 Kč

Dillí

od 12 380 Kč

od 58 380 Kč

Bangkok

od 13 380 Kč

od 54 380 Kč

Hongkong

od 13 380 Kč

od 53 380 Kč 

Společnost Emirates nasadila Airbus A380, největší osobní letadlo světa, na pravidelnou denní linku Praha – Dubaj 1. května 2016. Čeští cestovatelé si díky tomu mohou kromě vyhlášeného servisu vychutnat bezproblémové cestování do více než 150 destinací po celém světě s jediným přestupem v centrálním dopravním uzlu – Dubaji. Kromě populární Dubaje se Češi mohou vydat na palubě tohoto velkolepého letounu do dalších destinací, jako je Bangkok, Hongkong, Tchaj-pej  anebo Mauricius s jediným přestupem.

O pasažéry Emirates se stará profesionální personál různých národností hovořící řadou jazyků. Cestující mají možnost na palubě vychutnávat gurmánskou kuchyni, výběrová vína i prémiové nápoje a díky palubnímu zábavnímu systému ice si mohou zkrátit let sledováním některého z více než 2 500 kanálů zahrnujících filmy, televizní pořady, hry, audio knihy a hudbu z celého světa. Ice byl společností Skytrax již celkem třináctkrát jmenován nejlepším palubním zábavním systémem na světě.

Cestující první a byznysové třídy ikonického Airbusu A380 mají příležitost navštívit oblíbený palubní salonek Emirates, v němž si mohou vychutnat delikatesní kanapky, exkluzivní vína a lihoviny z celého světa či na místě namíchané koktejly. Společnost Emirates nedávno také představila nový designový koncept palubního salonku inspirovaný interiérem privátních jachet. První Airbus A380, který se pyšní tímto inovovaným designem, vzlétl již v červenci 2017.

Zpáteční letenky do ekonomické a byznysové třídy za speciální cenové tarify lze objednávat pouze mezi 4. a 13. zářím 2017, takže se doporučuje brzká rezervace. Cesta se musí uskutečnit v období mezi 15. 9. 2017 a 7. 12. 2017. Nabídku byznysové třídy tvoří tzv. companion tarify, v jejichž rámci musí minimálně 2 dospělé osoby cestovat společně na všech úsecích cesty.Ceny letenek zahrnují všechny palivové a letištní poplatky. Speciální ceny a dostupnost sedadel jsou závislé na momentální dostupnosti jednotlivých linek a vztahují se na ně speciální podmínky. Letenky mohou být rezervovány na www.emirates.cz nebo prostřednictvím call centra 239 016 320. 

Kateřina Gazdíková

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
22.11.2017 03:19

Re: Emirates

Emirates spojí své síly s flydubai

Společnosti Emirates a flydubai představily plošné partnerství, které umožní těmto leteckým společnostem z Dubaje spojit své síly a zajistit jejich zákazníkům bezkonkurenční cestovní nabídky. Obě společnosti budou nadále vedeny nezávisle, ale budou vzájemně využívat sítě svých destinací pro zvýšení provozních možností a urychlení růstu.

Toto partnerství není pouze o code-sharingu, jeho součástí je například i integrovaná spolupráce v síti destinací, včetně koordinace při plánování letů. Nový model zajistí zákazníkům flydubai pohodlné napojení na celosvětovou síť destinací společnosti Emirates, cestující společnosti Emirates zase mohou využít silnou regionální síť flydubai.

Obě společnosti budou pokračovat v rozvoji svého centra na mezinárodním letišti v Dubaji, kde propojí své systémy a provoz, aby zajistily bezproblémový zážitek pro všechny své zákazníky. Letiště v Dubaji je super moderní a v současné době je nejrušnějším letištěm na světě z hlediska mezinárodní osobní dopravy.

Barbora Dlabáčková   

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
5.11.2017 19:33

Emirates

Připravte se na podzimní cestování s Emirates 

Společnost Emirates nabízí řadu destinací na Dálném východě a v Indickém oceánu pro cestující, kteří si chtějí prodloužit léto 

Jakmile se začne blížit podzim a počasí v Evropě se bude ochlazovat, je ideální vyrazit někam za teplem. Společnost Emirates nabízí řadu destinací na Dálném východě a v Indickém oceánu pro perfektní podzimní dovolenou pro ty, kteří se nechtějí vzdát hřejivých letních dnů. Emirates připravila speciální ceny letenek do mnoha destinací v tomto regionu, které je možné zakoupit již ode dneška do 6. srpna. 

Emirates létá do více než 20 destinací napříč Asií a Pacifikem, od Indie až na jih do Austrálie a na Nový Zéland. Ať už navštívíte živelná vietnamská města, majestátní chrámy Kambodže, anebo se projedete vlakem napříč úchvatnými scenériemi Srí Lanky či zaboříte nohy do bílého písku na plážích na Seychelách, každá z destinací nabídne cestovatelům nové a neobjevené zážitky. 

Podívejte se, co nabízí Kambodža 

Proč navštívit

Phnompenh, hlavní město Kambodže, je oblíbenou destinací jak pro baťůžkáře, tak pro rodiny s dětmi. Phnompenh, založený ve 14. století, uchvátí každého svými chrámy, pagodami, paláci, pouličními trhy a nabídne množství toho, co dělat a kam se podívat. 

Co neminout

Hlavní město Phnompenh je perfektním startovacím bodem pro turisty, kteří chtějí navštívit Wat Ek Phnom, Wat Prasat Basseata a slavnou památku světového dědictví UNESCO chrám Angkor Wat. Stejně tak je z Phnompenhu výborná dostupnost do zbytku země pro ty, kteří chtějí propadnout kráse kambodžských ostrovů a jejich barevným korálovým útesům s bílými písčitými plážemi. 

Chytré tipy

Obzvlášť na dlouhých letech pomůže špičkový palubní digitální zábavní systém cestujícím zkrátit čas. Jedinečný palubní zábavní systém ice společnosti Emirates nabízí možnost vybrat si z 2 500 informačních a zábavných kanálů. V nabídce jsou nejen oblíbené filmy, televizní seriály a pořady, hudba či hry a to ve více jazycích. Více než 40 kanálů je věnovaných dětem. Emirates je první leteckou společností, jež cestujícím nabízí i sportovní kanál eSports. Sportovní nadšenci si přijdou na své na kanálu ESL, kde mohou sledovat významné sportovní události a zápasy.

Cestujícím z ekonomické třídy, jež na jejich dlouhém letu přemůže únava, Emirates poskytuje komfortní a udržitelné přikrývky z recyklovaných plastových lahví, které jsou vyrobeny patentovanou technologií ecoTHREAD™. 

Speciální nabídka

Letenku do Phnompenhu ekonomickou třídou společnosti Emirates zakoupíte za 15 690 Kč* (cena platí pro rezervace provedené od 24. července do 6. srpna 2017 na stránce emirates.com). Speciální nabídka platí pro období od 3. srpna do 15. října 2017* a od 18. listopadu do 11. prosince 2017 a cena letenky zahrnuje všechny palivové a letištní poplatky. Nenechte si tuto nabídku ujít! 

Zažijte Vietnam s jedinou zastávkou z Prahy 

Proč navštívit

Starobylá Hanoj si i přesto, že je jedním z nejrušnějších a největších měst jihovýchodní Asie, uchovala většinu svého francouzského koloniálního šarmu. Jihovietnamské Ho Či Minovo Město, dříve známé jako Saigon, je ještě více uchvacujícím místem. Toto hektické město s pohlcující atmosférou je domovem pro 8,5 milionu lidí. Najdete zde některé z nejluxusnějších hotelů, nejvyhlášenějších restaurací a nechutnější jídlo prodávané v pouličních stáncích. 

Cestující na trase Praha-Dubaj–Ho Či Minovo Město, stejně jako ti mířící do Hanoje, už nemusí absolvovat mezipřistání v Rangúnu, čímž ušetří 2,5 hodiny cestovního času. 

Co neminout

Během návštěvy Ho Či Minova Města si užívejte procházky na širokých promenádách, majestátní budovy a špičkové hotely, restaurace a obchody. V Hanoji navštivte Chrám literatury, místo studia a rozjímání o konfuciánském učení, a jezero Hoan Kiem nacházející se v centru města, kde po východu slunce můžete sledovat místní obyvatele, jak cvičí tai či. 

Pokud toužíte více po nerušeném odpočinku, zamiřte na sever k zátoce Halong, jež je zapsaná mezi světová dědictví UNESCO, a to díky více než 3000 vápencových skal vyčnívajících z azurové laguny. Mezi skálami se navíc nachází množství malých ostrovů s nedotknutými plážemi, které dotvářejí celkovou atmosféru této zátoky. 

Chytré tipy

Ještě před příletem do Vietnamu si cestující společnosti Emirates mohou na palubě vychutnat jídla, připravovaná z nejčerstvějších místních surovin, a každý měsíc je jejich nabídka obměňována. Emirates vždy nejen představuje místní kuchyni a nové techniky úpravy jídla, ale především nabízí to jídlo, na které se cestující v nabídce nejvíce těší. 

Speciální nabídka

Máte štěstí, Hanoj i Ho Či Minovo Město jsou součástí speciální podzimní nabídky na stránce emirates.com! Mezi 24. červencem a 6. srpnem si můžete zakoupit letenku do ekonomické třídy do Hanoje za 16 290 Kč* anebo do Ho Či Minova Města za 15 590 Kč* (cena letenky zahrnuje všechny palivové a letištní poplatky). Mějte na paměti, že tato nabídka platí pro období od 3. srpna do 15. října 2017* a od 18. listopadu do 11. prosince 2017. 

Ponořte se do moře a objevte útesy na Seychelách 

Proč navštívit

Seychely, idylický řetězec 115 ostrovů v Indickém oceánu, z nichž je mnoho neobydlených, mají všechno pro ničím nerušenou dovolenou. Pětihvězdičkové hotely, bezchybné počasí, nádherné pláže, třpytící se moře s bohatým mořským životem a mnoho nejen sportovních aktivit tvoří optimální atmosféru pro zasloužený odpočinek. 

Co neminout

Samozřejmě to jsou pláže a moře, které nejvíce přitahují lidi na Seychely. Je zde nespočet pláží, z nichž je možné si vybírat, ale jednou z těch nejlepších je Ansa Source D´Argent. Chráněná útesem, kde její mělká voda má klidnou hladinu, je ideálním místem pro vodní hrátky ratolestí. Seychelské vody jsou proslulé svými nádhernými potápěčskými pohledy, kde se můžete kochat nejen úchvatnými útesy, ale také nejznámějšími vraky na světě. A to díky pirátům, kteří měli Seychely dlouho za svůj domov. 

Chytré tipy

Emirates nabízí každodenní linku z Dubaje na ostrov Mahé, který je největším ostrovem této jedinečné země a nachází se zde i hlavní město Victoria. Společnost Emirates nabízí cestujícím velkorysé váhové limity pro zavazadla: až 35 kg pro cestující ekonomické třídy, 40 kg pro cestující v byznys třídě a 50 kg pro cestující první třídy. Standardní potápěčské vybavení bude přijato k přepravě jako součást váhového limitu na osobu. 

Speciální nabídka

Emirates.com nabízí speciální tarif letenky v ceně 21 190 Kč* na seychelský ostrov Mahé, a to v termínu od 3. srpna do 15. října 2017* a od 18. listopadu do 11. prosince 2017. Letenky do ekonomické třídy je třeba zakoupit mezi 24.červencem a 6. srpnem 2017. Všechny palivové a letištní poplatky jsou již v ceně. Cestujte chytře! 

Zamilujte se do drahokamu Indického oceánu 

Proč navštívit

Kolombo, historické město Srí Lanky, je charakteristické svým splynutím architektonických vlivů z Portugalska, Holandska a Velké Británie z koloniálních dob. Toto město pulzuje neskonalým tempem, tuk-tuky se zde předhánějí s autobusy za rytmů indické popové hudby a objevuje se zde řada nových designových hotelů, uměleckých galerií a stylových chic butiků, které jsou vetkány mezi charismatické pouliční bazary. 

Co neminout

Cestovatelé se z města také často vydávají na vyhlášené pláže, nacházející se na severním pobřeží Srí Lanky. Patří mezi ně i Kalpitiya a zátoka Arugam, které jsou jako stvořené pro surfaře, a oblíbenou pláž Unawatunanabízí mnoho zábavy a nádherných scenérií. Nedaleko pláže Marissa je zase možné pozorovat velryby, a pokud se chcete z rozpálených pláží zchladit, můžete se vydat do hornaté krajiny, která ukrývá nesčetné množství čajových plantáží se znamenitými výhledy. 

I milovníci dobrého jídla si přijdou na své. Srí Lanka nabízí jednu z nejbohatších a nejrozmanitějších kuchyní na světě, počínaje u kokosových chutí a konče u nejpálivějšího kari. Kulinářské zážitky je možné si vychutnat v řadě známých restaurací, stejně jako v řadě pouličních stánků a na trzích. Srí Lanka je především známá díky svým krásným a nedotčeným plážím, ale je toho mnohem víc, co tento drahokam v Indickém oceánu může nabídnout. 

Chytré tipy

Zůstaňte v kontaktu s rodinou, přáteli a kolegy, kteří jsou na zemi a to prostřednictvím Wi-Fi či mobilních sítí. Aktualizujte své profily na sociálních sítích, čtete emaily či volejte během letu samotného. Cestující společnosti Emirates se navíc mohou těšit na nedávné zdvojnásobení datového balíčku do výše 20MB. Členové věrnostních program Emirates Skywards Platinum a Gold mohou během letu využívat Wi-Fi neomezeně, a to bez ohledu na cestovní třídu. 

Speciální nabídka 

Využijte tuto nabídku společnosti Emirates na emirates.com a zaleťte si na Srí Lanku za 14 690 Kč*. Tato speciální cena platí pro lety ekonomickou třídou v obdobíod 3. srpna do 15. října 2017* a od 18. listopadu do 11. prosince 2017. Letenky do ekonomické třídy je třeba zakoupit mezi 24. červencem a 6. srpnem 2017. Všechny palivové a letištní poplatky jsou již v ceně. 

* Letenky zakoupené v těchto cenových tarifech není možné měnit ani stornovat. Přílety nejsou v rámci této nabídky povoleny v termínu od 23. srpna do 3. září 2017. 

Barbora Dlabáčková                       

Počet příspěvků: 1069

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se