Islandská kuchyně - Horydoly.cz
 |  1  | 

Takhle vznikají tradiční harđfiskur.

Takhle vznikají tradiční harđfiskur.

Takhle vznikají tradiční harđfiskur.

Takhle vznikají tradiční harđfiskur.

Harđfiskur mají opravdu všude.

Harđfiskur mají opravdu všude.

Půlené ovčí hlavy přímo z mrazáku.

Půlené ovčí hlavy přímo z mrazáku.

Hostina je dokonána.

Hostina je dokonána.

Skyr. Do kterého se pustit dřív?

Skyr. Do kterého se pustit dřív?

Do hruškového!

Do hruškového!

A teď všichni na párek!

A teď všichni na párek!

Harđfiskur, vynikající přítel na dlouhé zimní večery.

Harđfiskur, vynikající přítel na dlouhé zimní večery.

© Horydoly.cz 2003 - 2011. Creative Commons. Další informace najdete zde.
E-mail: redakce@horydoly.cz, tel: +420 728 892 898.