Užitečné odkazy
- VIDEO
- - VYSOKÉ TATRY
- - REGIONY
- - FERÁTY
- - KONTAKT
- - REKLAMA
- - ENGLISH
Hlavní nabídka
Fórum Zpět na výpis diskuzí
Vodácké závody 2017
Autor | Zpráva |
---|---|
Horydoly |
21.5.2017 03:42
Pražský festival dračích lodíDračí lodě - Jubilejní 20. ročník Pražského festivalu dračích lodí Oslava 20. let dračích lodí v Čechách - nejstarší závod v ČR! Charitativní rozměr akce - dopolední závod v sobotu 13.5.2017 se účastní posádky, které přispívají na charitu - loni se vybralo téměř půl milionu korun. Současně pojedou i posádky dětských domovů, jejichž patrony jsou VIP osobnosti z obrazovky. Účastnili se Ivan Trojan, Lejla Abasová, Petr Vacek, letos se chystají David Novotný, Ljuba Krbová a další. S jejich účastí je spojen i bohatý doprovodný program pro děti se spoustou her, malováním dalšími aktivitami. V odpolední sportovní části, která je součástí Národního poháru dračích lodí, očekáváme top posádky z Čech a Moravy a mezinárodní týmy ze Slovenska, Německa, Rakouska a dokonce i z Číny! Závodí se na sprint 200m a dlouhou trať 2km, která se jede na okruhu s obrátkami. Pro zájemce z řad veřejnosti budeme nabízet svezení v dračí lodi se školeným trenérem - kormidelníkem. 2. ročník Prague SUP Race - paddleboardový závod ve spolupráci s Prahou 4 web: http://www.praguesuprace.cz Zároveň bude díky spolupráci s P4 možné si půjčit boardy a ozkoušet si pádlování na Vltavě pod dohledem zkušených instruktorů. ------------------------------------ AKCE DRAČÍ LODĚ Rekapitulace VIPek, které se dosud akce Na dračích lodích k létu zúčastnily: |
Počet příspěvků: 1126 | |
Horydoly |
28.3.2017 15:13
Prskavec suverénně ovládl Australian OpenVeni, vidi, vici. Caesarova slova dokonale vystihují způsob, jakým se aktuálně nejlepší český kajakář Jiří Prskavec představil v prvním závodě letošní sezóny. Zvítězil v kvalifikaci, semifinále a s více než dvousekundovým náskokem na stříbrného Američana Michala Smolena i ve finále. Bronzovou pozici obsadil Brit Joe Clark, vítěz posledních Olympijských her. „Jezdí se mi úplně super, dneska bych vyhrál i se šťouchem,“ uvedl těsně po jízdě Prskavec. „Podobný kousek se mi povedl i před třemi lety a v téže sezóně jsem získal medaili z Mistrovství Evropy i Světa. Doufám, že letos to bude přinejmenším stejně úspěšný.“ Ani ne čtyřiadvacetiletý český fenomén tak nepřímo slibuje další rok velkých medailí pro Českou republiku. Dobře se dnes dařilo i teprve devatenáctileté české singlekanoistce Tereze Fišerové. Za domácími sestrami Foxovými, skončila na skvělém třetím místě. „Jsem strašně ráda, že to klaplo. Uvidíme, co ještě zítra na kajaku,“ narážela Fišerová na svůj zítřejší kajakářský start, ve kterém je ovšem největší českou nadějí olympionička a mistryně světa Kateřina Kudějová. Výsledky sledujte na: www.canoeliveresults.com nebo www.canoe.org.au |
Počet příspěvků: 1126 |
Přidat příspěvek
Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit